به نظر شما چه دفاعی کنم در روز دادگاه و آیا خطری بنده را تهدید میکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۸ #19237587

سلام.بنده ملکی را یکسال پیش به مبلغ ۳۰۰میلیون تومان از مادرم خریداری نمودم اما پولی رد و بدل نشد.اسقاط کافه خیارات ذکر شده در مبایعه نامه و ملک از همان زمان در تصرف بنده می باشد و در این مدت خرج های زیادی هم برای ملک نمودم.حال به تحریک عده ای با مادرم اختلاف پیدا کردم و ایشان با اخذ وکیل برایم اظهارنامه فسخ و متعاقب آن دادخواست تایید فسخ داده است.به نظر شما چه دفاعی کنم در روز دادگاه و آیا خطری بنده را تهدید میکند؟ با توجه به اینکه یکسال گذشته است؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است که شرایط مبایعه نامه بررسی شود . ولیکن اجمالا بایستی گفت بیع عقدیست لازم و طرفین نمیتواند بدون مجوز قانونی انرا فسخ کنند

هرچند پرسش مبهم است اما اگر مبلغ ۳۰۰میلیون در مبایعه نامه قید گردیده باشد .ایشان می‌توانند بدلیل عدم پرداخت ثمن معامله دادخواست فسخ یا دریافت ثمن معامله را ثبت نمایند و در صورت اثبات ادعا یکی از خواسته های ذکرشده قابل انجام ومبنای صدور رای میباشد

با توضیحاتی که دادید خیر نمی تواند ولی حتما باید تمام بندهای قرارداد بررسی شود و در تدارک دفاع بود

اگربتواندادعای خودرامبنی برعدم پرداخت وجه اثبات کندمیتواندمعامله رافسخ نمایدامادرموررداسقاط کافه خیارات شامل خیارغبن وعیب نمیشود

سلام مفاد مبایعه نامه باید بررسی شود .دلیل فسخ باید ب دادگاه ارائه شود تا مورد پذیرش دادگاه واقع شود .

درصورتی که در قرارداد و مبایعه نامه برای عدم پرداخت ثمن ضمانت اجرای فسخ پیش بینی نشده باشد تنها میتوانند ثمن معامله را از شما اخذ کنند.

با سلام در صورتی که مبایعه نامه درست تنظیم شده باشد انتقال مالکیت صورت گرفته است و دلیلی بر فسخ قرارداد نیست مگر ایشون ادعای عدم پرداخت ثمن مطرح کنند اگر در قرارداد هم شرط فاسخ یا شرط تخلف ازشرط باشد قابل فسخ هست البته باید عدم پرداخت ثمن را اثبات کنند لکن مهم متن قرارداد هست که باید بررسی شود تا پاسخ دقیق تری بیان شود