با بخشش کل مهریه و حقوق خود میتواند نظر قاضی محترم رو بابت طلاق جلب کند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۳ #19233882

با عرض سلام و احترام و درود فراوان بر شما بزرگواران .
آیا طولانی شدن حق حبس زوجه ( چندین سال) خود به خود بیانگر عسر و حرج زوجه میتواند باشد؟
مرد هیچ کدام از شرایط ۱۲ گانه عقد نامه رو ندارد
نفقه مرتب هر ماه واریز میکند
منزل مهیا کرده است
یک بار بعد حق حبس اظهارنامه شروع زندگی داده است.
کلیه مدارک مربوط به برگزاری مراسمات عروسی رو دارد که زوجه کنسل کرده .
کلا فقط دلیل زوجه حق حبس طولانی و عدم رابطه جنسی است .
البته چون زوجه مهریه اجرا نگذاشته زوج هم سکه ای نداده است.
ممنون میشم کمکم کنید .
تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازمصادیق عسروحرج نمی باشد.

با سلام نظر به سوال مطروحه میتوان گفت که طبق قانون طلاق حق مرد است و زن صرفا با اثبات عسر و حرج در محدوده قانون میتواند درخواست طلاق نماید ،با احترام.

سلام
حسب توضیحات به نظر نمی رسد حق حبس دلیل بر عسر حرج باشد چون زوجه به اختیار خود آن را انتخاب کرده است .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر از موارد عسرو حرج نمی باشد .

باسلام
بابت عسروحرج باید دلایلی را ارائه نماید که محکه پسند باشد

سلام .حق حبس یکی از حقوقی است که میتواند فرد از آن استفاده کند اما تا تعیین تکلیف استفاده مطلق از حق اگر باعث تضییع حقوق دیگر شود صحیح نیست با توجه به این مورد باید به اطلاع قاضی برسد قاضی چون سبب تضییع حقوق دیگر میشود به نحوی تعیین تکلیف میکند.

باسلام باتوجه به اینکه نمیتوانید عسرو حرج خودتان را اثبات نمایید با بخشش مهریه وسایر حقوق مالی نمیتوانید طلاق بگیرید مگر اینکه با زوج تولفق نمایید.