مراحل پیگیری تخلف دادگاه به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۴۶ #19215887

چنانچه قاضی یک شعبه چه در دادگاه یا در شورا یک تخلف واضح انجام دهد (منظور صدور رای نیست که قابل اعتراض یا واخواهی یا ... باشد)، به عنوان مثال یک اجرائیه بدون هیچ حکمی برای فردی صادر نمایند یا به افراد حاضر در جلسه توهین نماید، آیا در خود دادگاه یا شورای حل اختلاف واحد بازرسی یا ریاستی وجود دارد که همان موقع بتوان به این گونه موارد رسیدگی کرد ؟ کلا در اینگونه موارد روش صحیح برخورد و رسیدگی چیست ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به حوزه نظارت قضایی اداره کل دادگستری مراجعه کنید.

شکایت خود را به رئیس مجتمع اعلام نمایید

با سلام
از طریق دادسرای انتظامی قضات می توانید شکایت کنید.
بهتر است قبل از شکایت از طریق سرپرستی اقدام کنید

باسلام
به رئیس دادگستری یا رئیس کل شورا و یا حفاظت دادگستری و نهایتا دادسرا و دادگاه انتظامی قضات

موضوع را به ریاست مجتمع گزارش کنید‌.

به رئیس مجتمع مراجعه نماید

درود
از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید.