تهمت زده شده، چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۳ #19212226

سلام.خسته نباشین.ببخشید پدر من تو اداره بیمه کار میکنه.یکی از همکاراش برای بقیه همکارا.یه عده دیگه پول نوشته و سند زده یعنی پول به حسابشون ریخته.بعد الان اون خانم لو
رفته و بعد که دادگاه خواستنش رفته گفته پدر منم مقصر بوده درحالی که پدر من فقط مثل بقیه پول گرفته و به محض اینکه فهمید پول مشکل داره همه رو پس داد.ولی الان اون خانم پدر منم هم دست خودش دونسته .الان پدرمو بردن اطلاعات سپاه بازداشتش کردن.چیکار
کنیم چی میشه

مشاوره حقوقی افترا
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،مواردی که عنوان نمودید نیاز به بررسی همه جانبه برای اظهار نظر می باشد. پیشنهاد می گردد از وکلای محترم دادگستری برای دفاع از موضوع حادث شده کمک بگیرید

درود بر شما ،مستحضر باشید بهتر است مدارک شما بررسی همه جانبه شود

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد بهتر است از یک وکیل کمک بگیرید

سلام.موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد....

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

باسلام و احترام

میتوانید از قاضی شعبه درخواست استعلام حساب های پدرتان و طرف مقابل را چک کنند و موضوع باید اثبات شود و باید با یه وکیل مشورت شود

بااحترام. حضوری بایک وکیل مجرب مشورت نمایید.