تصمیم به فروش گرفته شود قیمت چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶۱ #19207705

اگر یکی از وارثین برای سهم الارث یک خانه ورثه ای درخواستی به دادگاه بدهد و تصمیم به فروش گرفته شود قیمت چگونه تعیین میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر با توافق طرفین نباشد با نظر کارشناس و قیمت نیز به عرف منطقه ای محاسبه می شود

درود
کارشناس ارزیاب قیمت ملک رو مشخص می کنه

با ارزیابی و برآورد کارشناس رسمی مربوطه قیمت ملک برای مزایده تعیین خواهد شد

درود بر شما ،مستحضر باشید کارشناس رسمی قیمت‌گذاری خواهد کرد

سلام تعیین آن با کارشناس و بر اساس قیمت منطقه ای است.....

با سلام مستحضر باشید که توسط کارشناس و بر اساس قیمت عرف منطقه ای اعلام می شود

سلام
بر اساس قیمت منطقه ای و نظر کارشناس مشخص میشود