آیا میتوانم از طریق شاهدان ماجرا این فروش را باطل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #19206807

با سلام و وقت بخیر
من و برادرم هر دو در شهر و پدرم در روستا زندگی میکنیم. در سال ۸۸ تصمیم گرفتیم یکی از ما پیش پدرمان بماند و بردارم داوطلبانه قبول کرد آنجا با پدرم زندگی کند و در عوض از او خواست زمین یا باغی به او بدهد. پدرم پذیرفت و توسط یک آخوند یکی از باغهایش را به نام او کرد ولی نمیدانم که واگذاری ثبت شده یا فروش. ولی مطمئنم که توسط یک آخوند به صورت دست نویس نوشته شده و محضری ثبت نشده است. حتی اگر به نام فروش هم ثبت شده باشد مطمئنم که پولی توسط برادرم پرداخت نشده است. آیا میتوانم از طریق شاهدان ماجرا این فروش را باطل کنم؟
برادرم بعد از سه سال سر حرفش نماند و به شهر برگشت و پیش پدرم نماند. امسال پدرم فوت کردند. بردارم ادعا میکند چند ملک و زمین و خانه ی پدری مان را از پدرم خریده است. لطفا راهنمایی بفرمایید که من میتوانم آن املاک را از او پس بگیرم یا خیر . چون قصد دارم از او شکایت کنم که همه اموال بین ورثه به صورت قانونی تقسیم شود.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آن نوشته ای را که می گوید روحانی محل بین پدرتان و برادرتان تنظیم کرده است باید دید تا بتوان نظر داد
اما در چنین مواردی معمولا بین پدر و فرزند صلح نامه نوشته می شود نام که در آن رد و بدل شدن پول خیلی مورد نظر نیست مثلا باغ یا ملک به یک شاخه نبات به فرزند صلح می شود و اگر چنین نوشته ای تنظیم شده باشد لازم الاجرا است و به موجب آن پدرتان مالی را که در قرارداد نوشته‌اند به برادرتان واگذار کرده‌اند و دیگر شما نمی توانید ادعایی داشته باشید مگر اینکه در مورد نگهداری از پدرتان در آن شرط و شروطی شده باشد که باید آن را دید