تغییر سن چطور است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۶۱ #19193488

من سید ا----------------------- هستم میخوام سنمو کوچیک کنم آیا با چه شرایطی میتونم این کارو کنم محل سکونت یکی از روستاهای تبریز ۲۱ سالمه متولد ۷۹ هستم و می‌خوام ۸۱ کنم هر کدوم از وکلای بزرگوار میتونن لطفا بهم کمک کنن--------------------

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر بدون دلیل امکان تغییر سن وجود ندارد

تغییر سن بدون ارائه دلیل و مدرک قوی و قانع کننده حتی در صورت طرح دعوا نیز ب جایی نخواهد رسید

باید ادله محکمه پسند داشته باشید

باید برای این درخواست دلیل موجه داشته باشید

با سلام اثبات این که سن واقعی کمتر از سن شناسنامه ای است امری دشوار است در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است صاحب شناسنامه تنها یک بار در طول عمر و درصورتیکه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در شناسنامه متفاوت باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید.
تغییر سن تا پنج سال در صلاحیت دادگاه بیش از پنج سال در صلاحیت هیات حل اختلاف ثبت احوال است لیکن باید ثابت نمایید.

درود بر شما . تغییر سن به راحتی امکانپذیر نیست و باید بتونید نظر کمیسیون پزشکی را جلب کنید

سلام
حتما باید دلیل محکمه پسند داشته باشید