مهریه زن بعد از فوت همسر چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #19174686

همسر خواهر فوت شده سوالم از عزیزان این هست که آیا مهریه زن بعد از فوت همسر چطور محاسبه میشود اول مهریه پرداخت میشود بعد سهم فرزندان یا چطوری ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بعد فوت زوج،زوجه با دادخواست مطالبه مهریه بر علیه وراث اقامه دعوی خواهد نمود و از ماترک متوفی میتواند مهریه خویش را مطالبه کند و اگر ماترک بین وراث تقسیم گردد از سهم الارث وراث اخذ خواهد شد .

با سلام وقت شما بخیر
یکی از وراث خواهر شما با مراجعه به دفتر ثبت عقد درخواست صدور اجراییه کند.
مراجعه به دفتر خدمات قضایی و حضور وراثت نماید .
پس از دریافت رای حصر وراثت شورا و صدور اجراییه به اداره ثبت اسناد و املاک محل سکونت درخواست صدور اجراییه نسبت به مهریه خواهر داشته باشد .
استعلامها از اداره ثبت و بانک در صورت یافت شدن پول نقد و ملک قابل توقیف به میزان مبلغ ریالی مهریه مندرج در عقد نامه به نفع وراث نسبت به سهم الارث هر یک از وراث خواهد بود.
درج تمام جزییات میسر نیست در صورت تمایل به دریافت اطلاعات کاملتر درخواست ارزیابی نمایید .موفق باشید