جهت الزام بنده به تنظیم سند شکایت نموده؛ ضمن حضور در شورا چگونه باید از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #19160504

سلام وقت بخیر دو سال پیش خودرو خود را در نمایشگاه ماشین به فردی فروختم قرار شد هفته بعد برای تعویض پلاک اقدام نماید بنده در نمایشگاه حضور پیدا کردم برای تعویض پلاک ولی ایشان نیامد نمایشگاه با ایشان تماس گرفتند گفتند چون با همسرشان مشکلات حقوقی و قضایی دارند نمی خواهند سندی به نامشان باشد چون امکان مصادره توسط همسرش می باشد قرار شد که ضمن پرداخت خسارت به مالک تا سه ماه آینده در نمایشگاه حضور پیدا کرده و ضمن فک پلاک به تنظیم اسناد اقدام نمایید ولی بعد از گذشته حدود ۱۸ ماه نه تعویض پلاک انجام داده و نه خسارت را پرداخت می کند و به شورای حل اختلاف جهت الزام بنده به تنظیم سند شکایت نموده است من با هماهنگی نمایشگاه برای دریافت خسارت اصل سند کمپانی را نظر خودم نگهداری کردم و صحت گفته هایم را مشاوره نمایشگاه حاضر به تایید و بیان آن در مراجع قانونی و قضایی است بفرمایید بنده ضمن حضور در شورا چگونه باید از خودم دفاع کنم تا به حق و حقوق قانونی خودم برسم با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید طبق فرمایش خود ، از طریق دفتر اسناد رسمی که شما در وقت مقرر حاضر و ایشان تمایلی به حضور و اقدام به تنظیم نداشته اند گواهی عدم حضور شخص را اخذ و در صورت نیاز ار دادگاه بخواهید دفتردار را جهت شاهد به دادگاه احضار یا از دفتر خانه استعلام نماید .
جای نگرانی برای شما وجود نخواهد داشت .

طی دادخواست جداگانه ای خسارت خود و یا وجه التزام قراردادی را مطالبه کنید
چنانچه شرط خاصی در مبایعه نامه فروش قید ننموده اید میبایست سند را بنام خریدار منتقل نمایید