آیا امکان شکایت به عنوان تحصیل چک کلاهبرداری یا غیرقانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #19144987

با سلام
سوالی رو در مورد تحصیل چک از طریق کلاهبرداری داشتم
به دلیل نیاز شدید مالی از یکی از همکاران درخواست وجه نقد کردم و قرار شد ایشان به صورتی ارزی این وجه رو در اختیار من قرار بدن قبل از دریافت وجه از من به ارزش ریالی که قرار بود پرداخت کنن چک دریافت کردن بعد از آن هم از من خواستند که رسیدی تهیه کنم که مشخصات دهنده و گیرنده داخل آن ذکر گردیده بود و طی رسید من اقرار کرده بودم که این مبلغ ارزی را نقدا دریافت نمودم ( بدون حضور فرد ) رسید را پیش دوستان امضا و انان نیز شاهد امضا بودند و ۴ نفر امضا کرد پس از تحویل رسید وجهی دریافت نشد و از پرداخت وجه خوداری نمودند
آیا امکان هست که شهود شهادت دهند که در لحظه وجه را دریافت نکردم ( با توجه به اینکه خود اقرار به دریافت ان به صورت تماما و نقدا کردم؟
ایا ضبط صدا میتواند حقانیت من را ثابت کند

از چه طریق میتوانم اقدام کنم
چون هیچگونه رسیدی مبنی بر این موضوع ندارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مبلغ زیاد است میتوانید ادعا کنید ک اگر طرف شما مدعی پرداخت است به چه حسابی پرداخت کرده است؟! چون انتقال وجه نقد با مبلغ بالا را به طور دستی قضات معمولا قبول نمیکنند.
شهود هم اگر واقعا ندیده اند ک مبلغی پرداخت نشده است می‌توانند شهادت بدهند ک ندیده اند.