آیا با فیش واریزی یا شاهد می توان ثابت کرد شخصی ربا گیرنده است یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۵۷۹ #19138436

۲۵ م به شخصی قرض دادم،توافق شفاهی شد که هر ماه مبلغی به عنوان بهره بدهد و نصف ۲۵م را به عنوان بهره داده،الان سررسیده سفته رسیده می گه نصف پولتو دادم فیش واریزی دارم.ایا با فیش واریزی یا ۲ تا شاهد می تونه ثابت کنه من ربا گیرنده هستم ؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. حرفی ازربا نزنید وبااستنادبه فیشهاپول خودرامطالبه کنید.

حسب توضیحات و با استناد ب فیش های واریزی مبالغ مذکور ربا ثابت نمی‌شود مگر ادله دیگری ارائه دهند

باسلام اگربر دادگاه احراز شود ربابوده جرم است بستگی به اظهارات شما وطرفتون وتحقیقات دادگاه داره.بهرحال اسم بهره رو نبرید

ربای قرضی در ماده ۵۹۵ قانون مجازات جرمی مقید به نتیجه است یعنی قرض به شرط دریافت اضافه و اخذ بالفعل اضافه و بهره... فعلا که شخص مقابل حتی اندازه وجهی که از شما گرفته به شما مسترد نکرده و فیش ها هم پرداخت اضافه را اثبات نمیکند بنابراین ایشان نمی تواند جرم ربا را اثبات کند.

شما خودتان اقراربه ربا دارید .
ولی نحوه دفاع ایشان مهم هست