بعد یک سال پول رو ندن میتونن قسطیش کنن یا باید پرداخت کنن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #19134634

درگیری سال ۱۴۰۰ با دونفر پدر و پسر که قاضی هردونفر رو به پرداخت دیه محکوم کرده بک سال فرصت داده به متهم دیه به روز هست یا به نرخ همون سال ۱۴۰۰ ک درگیر شدیم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست مطابق با نرخ دیه سالی که پرداخت می نمایند محاسبه شود

با درود
درصورتی‌که پرداخت‌کننده بخواهد هر یک از انواع دیه را پرداخت نماید و یا پرداخت دیه به‌صورت اقساطی باشد، معیار، قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد

همانگونه که سایر همکاران فرمودند، دیه به نرخ روز باید‌ پرداخت شود. امکان تقسیط هم به‌ نظر قاضی دادگاه است.

به نرخ یوم الادا پرداخت می شود تحت شرایطی امکان تقسیط دیه وجود دارد.

پرداخت دیه به روز میباشد.

با سلام
پرداخت دیه به نرخ روز پرداخت هست اگر اعسار بدهند قاضی بررسی می کند و امکان تقسیط هست منتها هر چقدر طول بکشد یوم الادا پرداخت خواهد شد