درخواست مهریه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰ #19130649

من همسرم هفت ساله با یه زن متاهل دوست شده وقتی باردارشدم همسرم بهم گفت من بچه نمیخوام و میخوام طلاقت بدم من چون همسر و دختر و بچه تو شکمم دوست داشتم به التماس شوهرم افتادم و بعد تو دوران بارداری به گفته برادر همسرم فهمیدم همون زن صیغه همسرم شده و حتی همسرم اسمشو رو دستش خالکوبی کرده و حتی تو طلاق اون زن از همسرش تو دادگاه قسم خورده و حتی یه کارت وکالت که از جیبش کش رفتم و جعل کرده و کمکش کرده من زن بسازی و وهمیشه زن نمونه ای برای این آقا بودم با چنگ و دندون ۱۶ ساله دارم زندگیمو نگه میدارم با اینکه همسرم اخلاقش بده و همیشه تا سرحد مرگ منو کتک میزنه و جلو همه بهم بی احترامی میکنه و بغیر خوراک دیگه نه خرجی نه پوشاک و پول جیبی بهم نمیده حفظ کردم دیگه حرمتا رو از بین برده راحت خودش میگه خواستم حق قانونیمه به تو ربطی نداره نباید بهم بگی کجا میرم چکار میکنم تا خودم وقتی بچم نه ماهش بود تو کوچه دیدم از ماشین همون زن پیاده شد اما با این کارش زن صیغه ای دیگه خط قرمز منه هرچند قانونیه صیغه کردن بهمین دلیل مهریمو اجرا گذاشتم اونم رفته درخواست عدم امکان سازش و اعسار داده خیلی برای زندگیم تلاش کردم اگه بتونه منو طلاق بده میتونم طلاهایی که کادو عروسیم از طرف خانواده خودم بودن آقا بزور فروخت و چهار سال تو مغازه ای که جوازش به نام خواهرش بود همراه خودش کار کردم و پولی دریافت نکردم و پول وام ازدواج که سهم من بود گرفت و تو مغازه سرمایه کرد طلب کنم میتونم چکار کنم حقمو بگیرم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
برای دریافت مهریه ابتدا به دفترخانه وقوع عقدمراجعه نمایید.

در هر صورت باید مهریه تا وقتی که ابرا نشده پرداخت گردد.

سلام امکان مطالبه مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت را دارید

سلام و عرض ادب
حقوق مالی شما از جمله نفقه ، مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت قابل دریافت است . اما برای موارد دیگر باید بتوانید اثبات کنید .

مهریه نفقه اجرتالمثل تنصیف دارایی قابل مطالبه هس، در خصوص مدتی ک کار میکردین برا خواهرش اگر مشمول قانون کار باشه این رابطه قابل پیگیری هست

سلام . می توانید حقوق مالی خود اعم از مهریه و نفقه را مطالبه و زوج موظف به پرداخت آنها می باشد .سایر مطالبات نیازمند ارائه مدارک و مستندات قابل قبول می باشد .

باسلام میتوانید حقوق مالی خود را مانند مهریه دریافت نماید