با داشتن اجراییه ماده۱۴۸آیا میتوانم از شرکتم که کد شرکتی ندارد بیمه خودمو وصول کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #19112055

با سلام بنده اجراییه ماده ۱۴۸دارم اما شرکت منحل شده و قبلا هم کد کارگاهی در تامین اجتماعی نداشته اون شرکت.
شعبه تامین اجتماعی میگه اصلا این کارگاهی که توش کار میکردی هیچ سابقه و پرونده ندارد .
من چه کسی را بدهکار کنم .
مراجعه کردم دادگاه گفتن حکم جلب نداره حق بیمه . برید مدیران تصفیه را راضی به پرداخت بیمه کنید.
یعنی من با داشتن اجراییات ماده ۱۴۸باز هم نمیتونم بیمه خودمو وصول کنم
چون اون شرکت اصلا کدکارگاهی نداره . بازرسی تامین اجتماعی میگه باید برم شرکت رو شناسایی کنم کد بدم بهش چون منحل شده شرکتی وجود ندارد دیگه . من باید چیکار کنم الان ؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
شما به وزارت کار منطقه ای که کارگاه در آن وجود داشته مراجعه نمایید.
کلیه مدارکی که دلیل بر اشتقال شما در آن کارگاه وجود دارد را ارائه نماید.
گر رای بر اشتغال شما در آن کارگاه صادر گردد ، میر عامل آن کارگاه با شماره ملی در بیمه بدهکار میشود و برای شما درج سابقه بیمه میگردد .