مطالبه مسکن، حق شیر و حق نگهداری از فرزند چطور است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۸ #19104407

با سلام و درود
چند سوال دارم که ممنون میشم پاسخ بفرمایید.
۱. درصورتی که زوج منزل مشترک رو ترک کنه و دادخواست طلاق بده ولی پیگیری نکنه و سالها بگذره و دو نفر از هم جدا زندگی کنند، در این صورت آیا زوجه (که در این مدت جدا و با هزینه شخصی زندگی می کرده) میتونه بجز نفقه خودش، مطالبه مسکن مستقل یا مناسب از زوج داشته باشه؟ (درصورت جدا بودن زندگی)
۲.مطالبه حق دو سال شیردهی چطور؟ (بعد از گذشت حدود ۲ سال)
۳. به گفته ی یک کارشناس دادگستری، مادر میتونه جدای از نفقه فرزند، رسید هزینه های دیگر مثل کلاسهای آموزشی، هزینه مهد کودک یا مدرسه، هزینه های مشاوره و روانشناسی کودک، موارد پزشکی و درمانی و سایر هزینه های خاص در یک سال را جمع کرده و به یکباره تحت عنوان حق حضانت و نگهداری از فرزند، از طریق دادگاه از پدر مطالبه کند چون نفقه فرزند شامل این موارد نمی شود و فقط خوراک و پوشاک او را تامین می کند. آیا این موضوع صحیح است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست اجرت الامثل مطرح کنید

سلام. مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید

سلام
دادخواست اجرت المثل بدهید

مطالب مورد سوال شما تحت عنوان اجرت المثل قابل طرح است که شرایط خاص خود را دارد و شما باید این شرایط را دارا باشید

دادخواست اجرت المثل ارائه بدهید.

تحت عنوان مطالبه اجرت المثل دادخواست دهید

مطالبه نفقه فرزند از زمان دادخواست است و به قبل سرایت ندارد. نسبت به بقیه موارد اقدام نمایید.