گرفتن تفکیکی زمینی بدون سند چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۱ #19099422

شخصی یک زمین خاکی را تصرف می کند(در سال دور زمان انقلاب و یا شاید قبل از انقلاب کاری که در آن زمان ها رایج بوده و اقدام به ساخت می کردند)این شخص چندین سال بعد اقدام به قولنامه کردن این زمین میکند و آن زمین بزرگ را به هفت قطعه در حدود ۲۰۰ متر می نماید. در زمان حال این زمین ها به همان صورت اولیه خود باقی است و هر کس از این هفت نفر اقدام می کند می گوییند اول باید تفکیکی درست کنید.با توجه به اینکه زمین سند ندارد باید چکار کرد؟
حدود هزینه تفکیکی چقدر می شود؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مراحل از طریق اداره ثبت اسناد طی میشود .
سندی که صادر میشود ماده ۱۴۷ است و اگر شخصی سند مادر را بیاورد مالک اصلی شناخته شده و الباقی سندهای صادره باطل میگردد هر چند هم که تصرفات داشته باشند .
میتوانید در این خصوص مشاوره تلفنی داشته باشید .