میتوانم درخواست تشکیل پرونده برای بررسی مشکلم رو بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۶ #19095560

سلام وقتتون بخیر...
شناسنامه پدرم در دهه ۷۰ زمانی که بنده ۱۰ سالم بوده باطل سده و طی حکم دادگاه غیر ایرانی بودن ایشان محرز شده، ایشون برای خودشون و فرزندانشون درخواست دادن که رد شده خواستم‌ بدونم بنده میتونم با توجه به اینکه یبار رد شده اونم توسط درخواست پدرم درخواست تشکیل پرونده برای بررسی مشکلم رو بدم...؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله می توانید ولی در صورتی به شما شناسنامه ایرانی می دهند که تابعیت ایران داشته باشید

سلام اگر داراری شرایط تابعیت ایران هستید بله

اگر شرایط تابعیت ایران برای شما از جمله تولد در خاک ایران.اقامت درایرانیا پدر و مادر ایرانی یا یکی ایرانی محقق باشه بله میتونین