مزاحم شدم راهی برای مطالبه هزینه دادرسی نمی باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۶ #19088768

سلام در یک ملک مشاعی ،شریکم درخواست افراز داد ودر یک روند غیر متعارف با ابلاغ صورتجلسه افرازفقط به وکیل شریکم ،بدون ابلاغ به من افراز انجام شد وسند شش دانگ سهم خودشان را گرفتند،پس از طرح دعوی بابت ابطال سند توسط بنده سند باطل شد ولی خواسته مطالبه هزینه دارسی را رد نمودند وگفتند در عملیات افراز خوانده،شریکم بی تقصیر بوده واداره ثبت مقصراست وطبق ماده ۱۱ اداره ثبت هم مسئولیتی ندارد وحکم به بی حقی بنده صادر شده.
مزاحم شدم راهی برای مطالبه هزینه دادرسی نمی باشد!؟ممنونم از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به نظر هزینه دادرسی قابل دریافت نمی باشد

در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی نمایید

با سلام،می توانید به حکم صادره اعتراض کنید و هزینه دادرسی را مطالبه کنید.

با سلام ، محکومیت خوانده به پرداخت هزینه دادرسی از باب تسبیب است که جای توضیح آن اینجا نیست، اگر دادگاه خوانده را در این خصوص مسئول ندانسته پس اگر باز هم دادخواست بدهید خوانده مسئول شناخته نخواهد شد.

سلام
قابل مطالبه است و باید دادخواست مطالبه خسارات دادرسی تقدیم نمایید .

اقدام به طرح دادخواست مطالبه خسارت نمایید.

سلام جداگانه میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه هزینه دادرسی یا همان خسارت را ثبت نمایید