ایا تعطیلات رسمی در ابلاغیه کیفری لحاظ میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۲۷ #19072707

زندانی مالی چک برگشتی حقوقی که با وثیقه تا نتیجه اعسار آزاد م اکنون ابلاغ کیفر ی آمده از ۹۹/۱۲/۲۴ ابلاغ شده بمدت ۱۰ روز باید مراجعه کنم و تعطیلات رسمی است
لطفا راهنمایی کنید
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تعطیلات رسمی جزایام نمی باشد.

باسلام
چک برگشتی حقوقی کیفری نمیشه ----اگرروزاقدام مصادف با تعطیل شودبله

روز ابلاغ و اقدام حساب نمی شود و اگر آخرین روز تعطیلی باشد فردای آن روز اقدام شود ولی تعطیلات داخل در این مدت جزو روزها حساب می شود

درود:درمواردی که اغاز روز ابلاغ تعطیلی باشد یا پاران روز ابلاغ به تعطیلی بخورد،ان دو روز محاسبه نمی شود .

اگر روز اقدام به تعطیلی بخورد روز بعد تعطیلی باید اقدام گردد‌

سلام‌درصورتی که روز آخر مصادف با روز تعطیل باشد روز بعد از تعطیلی میتوانید مراجعه کنید

سلامو ارادت
تعطیلات رسمی جزو ایام محاسبه نمیشود .