آیا صلح نامه حتما باید در محضر تنظیم گردد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۰,۵۳۴ #19071

سلام ..برای صلح نامه حتما باید بصورت محضری باشد یا اگر چند نفر مثلا خواهر .وخواهر زاده امضا کنن کفایت میکند .ایا بعد فوت فرد قابلیت اجرایی دارد..ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتواندعادی باشدودرمحضریادادگاه به صحت ان اقرارکنند

با سلام و احترام صلح نامه عادی بین مصالح و متصالح معتبر است ولی از آنجائیکه بخواهید بصورت قانونی از این عمل بهره مند بشوید به دفتر خانه اسناد رسمی که مورد قبول و تایید قانون گذار و مراجع قضایی هستند مراجعه و تنظیم نمایید.

بااحترام
دچار مشکلات بعدی جهت تایید نخواهید شد

باسلام
صلح نامه اجباری به ثبت در دفتر اسناد رسمی ندارد ولی توصیه می شود که در دفترخانه ثبت تا از طبعات قانونی آن درآینده براحتی وباقاطعیت استفاده شود

صلح نامه عادی هم معتبر است ولی بهتر است در دفتر خانه تنظبم گردد

هیر به صورت عادی هم امکان تنظیم وجود دارد

باسلام صلح نامه ایی که به صورت رسمی ود دفاتر اسناد رسمی تنظیم می گردد غیر قابل انکار و تردید میباشد