با بخشیدن مهریه ام، از من میخواهند فقط جهیزیه ام را جمع کنم و به خانه پدرم بروم اگر نه طلاق نخواهند داد؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۳ #19062310

باسلام. برای طلاق توافقی با همسرم به دفتر اسناد رسمی رفتیم من مهریه کامل خود را بخشیدم ( بری الذمه قید شد ) در قبال وکالت طلاق و حضانت فرزند اما چند روز بعد فهمیدم بدون اینکه من متوجه شوم وکالت بلاعزل نزدن و نوعی سرم کلاه گزاشتن و الان من مانده ام و بخشیدن کامل مهریه و عزل وکالت طلاق و حضانت ایشان هیچ راهی ندارم یعنی؟ صورت جلسه ای که برا طلاق توافقی نوشته بودیم را هر دو نفرمان در دفتر امضا و ثبت کردیم اما ایشان آن را هم بی ارزش دانسته اند و از من میخواهند فقط جهیزیه ام را جمع کنم و به خانه پدرم بروم اگر نه طلاق نخواهند داد.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی متن تنظیمی است

"با سلام"
میتوانید به مهریه خود رجوع نمایید ولی میبایست مفاد مطالعه گردد

سلام لازم هست سند تنظیمی در دفتر اسناد مطالعه گردد تا راهنمایی درست صورت گیرد.

شما میتوانید با رجوع از بذل مهریه طلاق رجعی بخواهید که حقوق شما پایمال نشود