پول قرض دادن وصف رشوه دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۰۴۴ #19056864

سلام
آیا پول قرض دادن به نگهبان شرکتی یک اداره دولتی برای استخدام وصف رشوه دارد؟
در ازای قرض از نگهبان سفته دریافت شده.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است

سلام
چنانچه صرفا بحث قرض بوده باشد به هیچ وجه جم نمی باشد که با توجه به اخذ سفته ظاهرا نیز حمل بر قرض می باشد
اما اگر با هدف انجام کاری مانند استخدام این پول با عنوان قرض پرداخت شده است، مصداق بارز رشوه بوده و قابل پیگرد میباشد

با درود
قرض دادن جرم نیست اما در ازای آن کاری را مطالبه کردن که وصف رشوه را به وجه بدهد مطمئنا جای بسی تامل دارد.

سلام جناب امیری
معمولا بعد ارجاع پرونده از دایره حقوقی و بازرسی شرکت مزبور به دادگاه مستنداتی ارائه می شود که این امر رشوه بوده و بایستی شما دفاع موجه ای بنمایید تا به مشکل برنخورید

قرض دادن وجه بدون قصد برای انجام اموری که قانونی نیست وصف رشوه ندارد .

با سلام مجدد - طرف مقابل نیتش کلاه برداری بوده ولی این ربطی به رشوه ندارد چون او هم نمیتواند ادعای این را داشته باشد که شما رشوه دادی چراکه درمقابل شما سفته گرفته ای وشما هم که بعنوان رشوه نداده ای ونیتش را نداشتی وآثار وشواهد هم دال بر رشوه دادن نبوده.

سلام
از اونجا که نگهبان شرکت توانایی استخدام اشخاص را ندارد به نظر نمی رسد عمل مزبور رشوه باشد