آیا شاکی میتواند اموال یا دارایی شرکت یا حساب بانکی شرکت را توقیف کند ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #19051483

با سلام و درود
اینجانب در پرونده ای محکوم به پرداخت گردیده ام از طرفی رئیس هیئت مدیره شرکت خودم با حق امضا میباشم آیا شاکی میتواند اموال یا دارایی شرکت یا حساب بانکی شرکت را توقیف کند ؟ در مورد اداره دارایی چطور آیا در صورت قطعیت یافتن بدهی مالیاتی حقیقی آیا حق دسترسی به اموال من در شرکت را دارد ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع بستگی به نحوه فعالیت شرکت اساسنامه و نوع آن دارد اما علی الاصول امکان توقیف سهام وجود دارد

سلام
به نظر موضوع بستگی به نوع شرکت و نحوه مسئولیت شما دارد
اما در هر صورت ه نظر امکان توقیف سهام شما در شرکت وجود دارد

سرمایه اولیه و اموال شرکت در اساس نومه ذکر شده و با استعلام معلوم می شود ولی در صورت عدم درج اطلاعات درست در دفتر کل و روزنامه شرکت و حساب شرکت اطلاعات درستی در دست نخواهد بود که البته در اون زمان هم محکوم له امکان ایجاد مشکلاتو خواهد داشت

بله ولی در زمان توقیف حساب قانونا سود حاصل از فعالیت شرکت به نسبت سهام بین سهامداران می بایست تقسیم شود و زمانیکه سهام شما توقیف شود منطقآ عواید هم باید به دادگاه تحویل شود و در صورت عدم تحویل شخص مقابل حق شکایات دیگری مثل کلاهبرداری و خیانت در امانت را پیدا خواهد نمود

بله این سهام اولیه هست ولی خوب بالتبع از زمان توقیف سهام مذکور به بعد منافع حاصله از این سهام که در واقع نیمی از در آمد شرکت است هم در اون شرایط به ایشون میرسه تا زمان تسویه دین

سلام به صرف محکومیت شخص حقیقی امکان توقیف شرکت نیست ولی محکوم له می تواند با طریق استعلام از اداره ثبت شرکتها و اطلاع از مالکیت سهام شما از شرکت موصوف اقدام به توقیف آنها نماید و ضمنا امکان توقیف حساب بانکی نیست