بهترین نوع شرکتی که میتونیم تشکیل بدیم کدوم نوعه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۶ #19019509

سلام وقت بخیر
چند نفر زمینی کشاورزی داریم به مساحت چند صد هکتار قصد داریم شرکتی تشکیل بدیم در قالب کشاورزی که هر نفر که قصد خرید سهم داشته باشه باید مبلغی در ازای هر سهم بپردازه که با این پول به عبارتی هم به سود پس از برداشت محصول کشاورزی برسه هم در ازای پولش تعهد کنیم یک مقدار از زمین رو بهش بدیم به شرط اینکه این زمین فقط بعد از انحلال شرکت قابل تفکیک باشه یا اگر شرکت رو به شرکت دیگزی واگذار کردیم به ازای متراژ زمینی که سهم داشت بهش پول پرداخت بشه:
این کار شدنی است؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود مشارکت مدنی به نظر بر ای این موضوع بهتر است.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، شرکت تعاونی مناسب شماست

سلام
پیشنهاد بنده تاسیس شرکت سهامی خاص است که در آن سهم مشاعی مالکیت هر یک از شرکا به عنوان آورده غیر نقدی ایشان ارزیابی شده و به همان نسبت دارای سهام شوند. به این ترتیب هر یک از سهامداران قادر خواهد بود با واگذاری بخشی از سهام خود به غیر، سهامدار جدید را نیز به نسبت سهام خریداری شده، در مالکیت زمین (که پس از تاسیس شرکت دیگر از داراییهای شرکت محسوب می گردد) سهیم نماید. بدیهی است در این حالت سهامداران از عایدات حاصل از کشت و کار در زمین کشاورزی نیز به نسبت سهام خود منتفع خواهند شد.

با توجه به اینکه قصد فروش سهم را دارید یا در قالب شرکت سهامی خاص یا در قالب شرکت تعاونی ثبت کنید.

دو نوع شرکت می توانید تشکیل دهید. اول شرکت سهامی خاص که کاملا تجاری بوده و قواعد خاص خودش را داشته البته این نوع شرکت را براساس مواردی که گفتید پیشنهاد می دهم و اگر موضوع قرار است فقط سود بردن اعضا شرکت بدون تجاری بودن باشد، شرکت تعاونی تولید و مصرف پیشنهاد می شود. این موضوع و انتخاب نوع شرکت بسیار مهم است زیرا یک اشتباه در این رابطه موجب خسارت های بزرگی در آتی خواهد شد. ضمنا راه اندازی یک شرکت کار سختی نیست لکن تشکیل نظام اداری، مالی، ساختار و سایر تشکیلات مرتبطه در این رابطه بسیار اهمیت دارد و حتما از مشاورین زبده و با تجربه بهره مند شوید. هزینه های این موضوع نوعی سرمایه گذاری بلندمدت است و هزینه محسوب نمی شود.
موفق باشید.

سلام
شما بهتر است از طریق مشارکت مدنی و با قراردادی که همه شرایط در آن پیش بینی شده باشد اقدام نمایید

سلام. به نظر میرسد در قالب عقد مشارکت مدنی بهتر باشد مگر اینکه موارد را بهتر توضیح بدهید.