عنوان این جرم زورگیری یا خیانت در امانت است یا تحت عنوان دیگری؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۲ #19015220

با سلام خسته نباشید وقت بخیر
۳ نفر با خودرو تیبا با موتورسواری میزند وپس از برخورد وسرنگونی وسایل از جمله لپ تاپ و موبایل و هارد که همه دارای فقط کارتن هستند چون سالها پیش خریداری شده بوده و موتورمضروب را برده و شخص را از ناحیه ۷ تهران به ناحیه ۲۰ تهران البته بعد از مدتی که در مغازه نگه میدارند با هماهنگی که چه باید کنند به کلانتری ۱۴۸ ناحیه فلسطین در صندوق عقب فرد را گذاشته و میبرند و تحویل میدهند و کلانتری بدون در نظر گرفتن اینکه چطور فرد را گرفتید و مامور کجاست و با کدام مامور و چطور با این وضعیت اورده اید که همه اینها سوال است !! فقط بعلت اشنا بودنمامور رسیدگی کلانتری با ان ۳ نفرچیزی نگفته و حتی بزور تهدید کلامی نامه ای داده که شخص مضروب امضا کرده و بگوید هیچ اتفاق خاصی برایش نیفتاده است و پس از ان اشخاصی که با خودرو طرف را اورده بودند ادعا میکنند که از بازپرسی ۱۲ ناحیه ۶ خارک حکم جلب داشته اند و چون طرف نیامده خودمون کردیمش داخل ماشین واوردیم
پس از بازداشت در کلانتری فردای ان روز بازپرس ۱۲ خارک تحقیق کرده و گفته بیگناهی برو !!!
و بازپرس با کارت ملی ازاد کرده طرف را و اشخاصی که با زور و مضروب ساختن طرف و بردن اموالش اعم از موتور و لپ تاپ و موبایل وقتی فهمیدند شخص از نظر قانون بیگناه است گفتند **اجناست را نمیدیم هر کاری میخای کن ** مدرکی نداری و کلانتری هم گفت **پس از این حادثه برو باهاشون کنار بیا بما چه **
و حتی حاضر به نوشتن شکواییه که افراد را به جرم بازداشت غیر قانونی و بدون حضور مامور و مورد ضرب شتم قرار دادن طرف و بردن وسایلش که مثل زورگیری وادم ربایی بوده است نشدند و ##حتی بازپرس هم گفت ##
برو ازشون شکایت کن من که وکیلت نیستم ###
الان بعد از چند مدت هنوز وسایل را نداده و میگویند از نظر ما گناهکاری و برو هر کاری خاستی کن !!
##در پرونده نیز مدارکی دال بر وجود موتور و لوازم نیست چون کلانتری بخاطر اشنا بودن اصلا اجازه نداده که چیزی بیان شود
تنها مدرک کارتن وسایل و بودن همچنین پرونده ای در شعبه ۱۲ بازپرسی و اینکه ##اشخاصی که اینکار را کرده میگویند ما اینکارو کردیم و تقصیر خودت هست میخاستی بیایی که اینجوری نشه و هر وقت قانون حق ما را داد ما هم لوازم تو را میدهیم و سالهاست که قانون هنوز مجرم را دقیقا پیدا نکرده است
خواهشمندم با توجه به مطالب فوق دقیقا چه جرمی که بتوان با این داشته ها پیگیری احقاق حق نمود به این موضوع رابطه دارد
نکته ## بنده به خاطر افترا شکایت کردم منتها شورای حل اختلاف گفت بدلیل اینکه هنوز پرونده بسته نشده و حکمی اصلا نیامده که اسم تو در ان باشد این شکایت بایگانی میشود!!!
و مضوع این است که اصلا بنده کاره ای نبودم که حکم علیه من یا به العکس بدهند بنده را اشتباهی و بخاطر موضوع اشتباه گرفته و این بلاها سرم امده است و اصلا پیگیری بازپرس ۱۲ نکرد و گفت برو !!

و سوال اخر اینکه ایا خیانت در امانت به این موضوع میخورد
یا اعاده حیثیت البته اگر مثل افترا به بن بست و مختومه شدن پرونده نرسد

خواهشنمد کمک راهنمایی دقیق بفرمایید که به سرانجام و مطالبه اموال خود را کنم و مثل شکایت افترا به بن بست نخورده و بتوانم اعاده حیثیت کنم
با سپاس و تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آدم ربایی
سرقت
تخریب
ضرب و جرح اتفاق افتاده است

جرم سرقت، آدم ربایی، ضرب و جرح واقع شده است

طبق ظاهر اظهارات شما، تخریب، سرقت، آدم ربایی، ضرب و جرح

درصورت سپردن اموال بطور امانی وتصرف بدون اذن ،خیانت در امانت است.