ایشان قصد شکایت قانونی از هیئت مدیره را دارد، پس باید چگونه و به کجا شکایت و رسیدگی کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۵ #19009126

سلام
همکارم، در مجتمع ۵۰۰ واحدی ساکن است که هیئت مدیره آن بدون تصویب مجمع عمومی مجتمع، نسبت به تعیین میزان علی الحساب شارژ ماهیانه اقدام نموده است و بدلیل عدم پرداخت شارژ توسط همکارم، نسبت به جلوگیری از ورود خودرو وی به پارکینگ اقدام کرده(به وسیله عدم دادن تگ ورودی و وجود راهبند الکترونیکی لطفا راهنمایی فرمایید اصلا میتواند شکایت کند؟؟

توضیح: عدم پرداخت مبلغ شارژ تعیین شده بدلیل ناعادلانه بودن فرمول و وجود حساب مشترک شارژها بنام ۳ نفر بجای حساب بنام مجتمع است!!! ضمنا بیلان کاری و حساب و کتاب دقیقی ارائه نشده است!!!!
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما می توانید دادخواست ممانعت از حق مطرح نمایید.

درود
امکان طرح شکایت ممانعت از حق وجود دارد.

به عنوان ممانعت از حق علیه هیات مدیره مجتمع شکایت کنید

جلوگیری در استفاده از پارکینگ فاقد مجوز قانونی است و میتوانید به اتهام ممانعت از حق شکایت کنید .

ایجاد مزاحمت برای ورود به پارکینگ وصف مجرمانه دارد برعلیه هییت مدیره طرح شکایت شود

هیئت مدیره بایستی بر اساس قانون آپارتمان نشینی اقدام به ارائه تراز مالی سالیانه نمایند بر اساس این قانون میتوانند نسبت به قطع خدمات و یا ارسال اظهار نامه و رجوع به اداره ثبت برای وصول اقدام کنند ولی به نظر میرسد که حق ندارند از ورود شما به پارکینگ ممانعت کنند وبرای این اقدام میتوانند بعلت ممانعت از حق از هیئت مدیره شکایت کنند

باسلام
شکایت ممانعت از حق مطرح نمایید