شکایت از کارفرما برای ندادن حق و حقوق طبق قانون کار چطور است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #19000634

بنده مدت ۶ سال و دوماه در یک شرکت پیمانکاری برق که برای اداره برق بیشتر کار میکردن و یکی از پیمانکارای اداره برق بودن و خصوصی بود شرکت به عنوان کارگر کارپرداز کار کردم و دو سال اخر رو هم کارگر کارپرداز و هم مسول ایمنی شرکت (_____) بودم و اول امسال گفتن دیگه نیا و اگه بخوای بیای باید وسیله هم بیاری و وسیله خودت تهیه کنی و خرج و مخارجشم خودت بدی و ماشین باشه و تو این مدت هم قرارداد نبستن باهام و فقط بیمه کامل رد شده و عیدی هر سال هر مقدار دوست داشتن میدادن و سنوات که اصلا ندادن و مرخصی ندادن و میگفتن اخر حساب میکنیم و اخرشم گفتن نیا و نامه عدم نیاز ندادن برای بیمه بیکاری استفاده کنم و عیدی امسالم رو هم اصلا ندادن و بنده شکایت کردم از طریق اداره کار و امور اجتماعی ایا میتونم با این اوصاف حقمو بگیرم و حق و حقوقم حدودا برای ۶ سال و دو ماه سنوات کامل ندادن و عیدی هم یه پایه دادن و باید چون کارگر بودم و بیمه کارگری رد شده دو تا پایه حقوق میدادن و مرخصی تمام این سالها حدودا چقدر میشه و به جز سنوات و عیدی و مرخصی دیگه چی بهم تعلق داشته که ندادن تا بدونم و بتونم دفاع کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما تمامی موارد را باید در هیئت تشخیص مستقر در اداره کار محل مطرح کنید تا آنها با توجه به شنیدن دفاعیات کارفرما و بررسی اسناد و مدارک و سوابق شما راجع به آن کارشناسی و اظهارنظر نمایند
رایی که هیئت تشخیص صادر می نمایند در هیئت حل اختلاف کار قابل اعتراض است
و رای هیئت حل اختلاف کار نیز در دیوان عدالت اداری قابل شکایت میباشد

بله می توانید تمام حقوق و مزایا را مطالبه کنید و در صورت نداشتن قرارداد با واریزی ها رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات کنید

میتوانید با مراجعه به اداره کار منطقه شکایت خود را مطرح نموده و مطالبه کلیه حق و حقوق قانونی خود را بنمائید .

سلام درصورتیکه تسویه حساب نکرده و امضاننمایید بله میتونید حق بن و به ازای هرسال ۱/۵ماه دستمزد بعنوان پاینکار و عیدی و و پول ایامی که مرخصی نرفتید رابگیرید