چگونه و با چه عنوانی به علت سقط جنین از زوجه شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #18989364

با سللام
خانم من یک هفته هست از خانه بدون اجازه واطلاع من رفته و چون حق طلاق را بهش دادم از آن سو استفاده کرده چون من متوجه شدم سقط جنین کرده بدون اطلاع من، و خانوم من از این به عنوان ابزار وتوجیه تمام کارهای غیر انسانی استفاده میکنه اگه نفهمیدم که هیچ،اگه متوجه کار بدش شدم تهدید میکنه به طلاق و یا از خونه با اختیار و اجازه خودش میره حالا هر چند روز دوست داشته باشه.
از شما خواهش دارم راهنمایی کنید.
و بگید که شکایت کنم یا نه مچکرم.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چگونه و با چه عنوانی به علت سقط جنین از زوجه شکایت نمایم؟
چون شما د ر این پرونده ذی نفع هستید باید علیه زوجه و شخصی که به ایشان در سقط جنین کمک کرده اند شکایت کیفری کنید

حتما سریعا نسبت به شکایت سقط جنین و الزام به تمکین اقدام کنید و بخصوص در مورد سقط جنین کوتاه نیایید چون سوای وظیفه ی پدری در حمایت از خون فرزندتان وظیفه ی انسانی در این خصوص دارید.

بابت سقط جنین با شک نمیشود شکایت کرد .