در زمان خرید ملک انتقال سند با تاخیر انجام شد می توانم برای مطالبه خسارت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #18984395

با سلام در تاریخ 1396.12.03 آپارتمانی خریداری نمودم ودر تاریخ 1397.06 میبایست سند میزدم ولی صاحب خانه 1397.12 سند را انتقال داد الان میتوانم ادعای خسارت کنم؟روزی هم 100 هزار تومان بوده.به هنگام قولنامه نوشتن به صورت بصری محل پارکینگ را به من نشان دادند .روی یه نقشه معماری هم دیدم اما فروشنده به من نگفت پارکینگ من مزاحم است حتی بنگاه دار هم نمیدانست.اما الان بعد از آمدن سند پارکینگ من مزاحم قید شده ونقشه معماری هم تغییر کرده .در قولنامه هم فقط نوشته شده پارکینگ شماره 6.اصلا چیدمان پارکینگ ها معقولانه نیست.مثلا واحد 8 پارکینگ 2.من واحد 3 پارکینگ 6 .طبقات بالا که آخرین نفرات خرید کردند پارکینگ دارند ولی من که طبقه دوم هستم پارکینگم مزاحمه.من هم چهارمین نفر هستم که این ملک را خریداری کردم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص خسارت تاخیر در انتقال سند اگر در قرارداد شرط نشده که باید گواهی عدم حضور می گرفتید ، می تتوانید اقدام کنید . در باره پارکینگ اگر قابلیت استفاده ندارد و ملک هم با پارکینگ خریداری شده ، حق فسخ قرارداد را دارید که در صورت درخواست فسخ و صدور حکم به نفع شما ، مستحق خسارت تاخیر در انتقال سند نخواهید بود .