چطور میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۶ #18958720

سلام،
همسرم شش ماه پیش ایران رو به مقصد امارات ترک کردن، من با خودش نبرد و گفتن که دیگه نمیخوان با من زندگی کنن پاسپورت من تمدید نکردن من الان ممنوع الخروجم، تو این شش ماه نفقه پرداخت نکردن، چطور میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟ ایشون در ایران اموالی ندارن، ولی خارج از ایران شرکت دارن. ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عسر و حرج خود را ثابت کنید و طلاق بگیرید برای مهریه نیز اقدام کنید حکم داشته باشید در موقع لزوم ازش استفاده کنید

باتوجه به عسروحرجی که دارید و مدت طولانی هم نبوده میتوانید درخواست طلاق بدهید

شما به استناد عسر و حرج می توانید غیابی طلاق بگیرید و مطالبه مهریه نمایید

ممنوع الخروجی شما به چه علته؟؟؟؟!
در مورد فوق بدوا می توانید مهریه را اجرا و در خصوص طلاق با توجه به موارد قانونی تقاضای طلاق و حقوقات خود را از نامبرده بطرق قانونی مطالبه نمائید.

باستناد عسر و حرج ناشی از بلاتکلیفی و عدم پرداخت نفقه میتوانید درخواست طلاق کرده و مطالبه مهریه را خواستار شوید .