آیا حق پیشه و کسب بهم تعلق میگیرد اگه میگیرد چقدر؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۵۳۴ #18919278

سلام از سال ۸۳ مغازه از شخصی که سرقفلی آنرا داشته اجاره کردم و بعد از فوت آن شخص در سال ۹۶ مجددا از وارث اجاره نمودم البته اجاره انرا همیشه کمتر از عرف پرداخت میکردم الان بعداز تقریبا ۱۷سال بعلت فروش سرقفلی ملک باید مغازه را تخلیه کنم
تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
با توجه به اینکه حق کسب و پیشه حق کسب و پیشه بر اساس قانون سال ۵۶ به رسمیت شناخته شده و اصـولا در قراردادهای اجاره قبل از سال ۷۶ لحاظ می گردد می باشد، فلـذا شما صــرفا می توانیـد سرقفلی بگیرید..

با سلام با توجه به تاریخ انعقاد عقد اجاره حق کسب و پیشه برای شما متصور نمی باشد

با سلام
با توجه به این که قرارداد شما پس از سال ۷۶ منعقد شده است لذا موضوع حق کسب و پیشه که مشمول قانون سال ۵۶ می باشد، در خصوص قرارداد شما موضوعیت ندارد و اما چنانچه مالک منفعت اعم از مالک عین و یا مستاجر قبلی حق انتقال سرقفلی را داشته باشد و قرارداد شما بصورت قانونی منعقد شده باشد و بخواهید مغازه را با اراده خود یا درخواست مالک تخلیه کنید در صورت اختلاف بین شما با در نظر گرفتن شرایط قانونی پرداخت سرقفلی، میزان آن طبق نظر کارشناس محاسبه و مورد حکم قرار خواهد گرفت لکن در صورت عدم وقوع اختلاف، سرقفلی به میزان قرارداد به شما پرداخت می شود.

بادرودوسلام حق کسب و پیشه وتجارت مشمول سال۵۶می باشد.

به سرقفلی های ۷۶ ببعد تعلق نمیگیرد

نخیر حق و کسب پیشه تعلق نخواهد گرفت

خیر بعد از سال ۷۶ تعلق نمی گیرد.