اگر از پلاکم شکایت کنه مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۶ #18915675

با سلام ببخشید
چند روز پیش در هنگام رانندگی یه ماشین پیچید جلوم و بوق زدم جلوتر به راننده گفتم مگه مسابقس اینجوری میری اونم گفت من راه خودمو میرم تو سرعت داشتی و بعد رفتیم . یه کاپشن تنش بود مثل نظامیا اما ماشینش شخصی بود خواستم بببنم یه وقت اگه لج کنه از پلاکم شکایت کنه مشکلی پیش میاد برام در ضمن اصلا جرو بحث با فحش نبود..با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظاهرن جرمی واقع نشده ضمنن در صورت شکایت احتمالی اثبات بر عهده مدعی است نه شما.

سلام حتی اگرهم بخواد شکایتی از شما بکند باید جرم وتخلف شما را اثبات کند پس فعلا نگران نباشید

سلام
مخاطب محترم این مورد اصلا چیزی نیست که شما بخواهید راجع به آن نگران باشید..
چون اصلا بحثی پیش نیامده.

سلام مسئله ای که عنوان کردید در حیطه و حوزه اداره راهنمایی و رانندگی است واگر موردی هم باشد که بعید میدانم میامک آن روی شماره همراهتون منعکس می شود.

با سلام

خیر,با توجه به توضیحات جنابعالی جرمی واقع نشده است که ایشان بخواهند شکایت کنند.

سلام طرح و اقامه هرگونه شکایت مستلزم ارائه ادله معتبر می باشد و لذا حتی در صورت اقامه دعوا، شکایت ایشان بلانتیجه خواهد بود

با سلام و احترام بله هر کسی می تواند هر جور شکایتی کند ولی باید شکایتی که انجام داده را اثبات نماید و دلیل بابت اثبات آن داشته باشد و در فرض شما هم کار خاصی انجام نشده است که بتواند ثابت کند حتی اگر نظامی هم باشد قانون برای آنها یکی است و باید ادعای خود را با دلایل اثبات نماید و چنانچه کاری نشده بابت این موضوع نگران نباشید موفق و پیروز باشید