میتونم اجرت المثل بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۱ #18907677

سلام خسته نباشید من دو سال با شوهرم زیر یه سقف زندگی کردم الان دو سالم هست که دارم جدا ازش زندگی میکنم تو تمکینم محکوم شدم الان من میتونم شکایت کنم که اون دو سالی که زندگی کردم اجرت المثل بگیرم
واگه چنین شکایتی میشه دوسال زندگی چقدر اجرت المثل میدن

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بایداثبات کنید که کارهایی که درمنزل زوج انجام دادید به دستورزوج وقصدعدم تبرع بوده واینکه مبلغ اجرت المثل توسط کارشناس تعیین میگردد

سلام، می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل با توجه به تبرعی نبودن اعمال شما در زندگی مشترک تنظیم نمایید که البته مبلغ زیادی نخواهد بود

درود
در صورتی که انجام کارها به دستور زوج و بدون قصد تبرع بوده باشد می توانید، مبلغ هم کارشناس تعیین می کند.

با درود با فرض دارا بودن شرایط و مستحق بودن مبلغ کلانی نیست نهایتا ۸تا۱۰میلیون تومان می‌شود.
البته کارشناس تعیین خواهد کرد.

درود
بله تعلق میگیرد با جلب نظر کارشناس

سلام

دلیل بر عهده مدعی است اگر شما ثابت کنید که کارهایی که خارج از وظایف شما بوده به دستور شوهر انجام داده‌اید اجرالمثل شامل شما میشود و در خصوص میزان آن کارشناس تعیین خواهد کرد.

با سلام برای گرفتن اجرت المثل در رویه این گونه صورت می گیرد که قاضی از شما سوال می پرسد آیا وظایفی را که انجام داده اید به نیت گرفتن دستمزد بوده است یا خیر که اگر قسم یاد کنید که این وظایف را با نیت دستمزد انجام داده اید مستحق دریافت اجرت المثل میگردید