آیا امکان پس گرفتن پولهایی که برایش کارت به کارت کردم تا مجوز ساخت برایم بگیرد وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #18843533

باسلام و احترام
جهاد کشاورزی برای ساختمان باغ من شکایت کرد و در دادگاه بدوی حکم تخریب ساختمان صادر شد. یکی از دوستان شماره کسی را به من داد و گفت ایشان می تونه مجوز ساخت از جهاد بگیره ف من روی حساب ان شخص با آن فرد تماس گرفتم و طی مدتی تماس و دیدار حضوری مبلغی را به صورت کارت به کارت در فواصل زمانی مختلف به حساب ایشان واریز می کردم و رسید های واریزی را از طریق واتساپ برای ایشان ارسال می کردم. در ادامه ایشان گفت باید یکسری کپی از کارت ملی و قولنامه باغ را برای پرونده برایم بیاوری که بردم و در واتساپ نیز ارسال کردم.
بعد ایشان گفت که جهاد گفته باید کپی ها (کپی کارت ملی و قولنامه باغ) را برابر با اصل بکنی و بهم بدهی تا برای جهاد کشاورزی ببرم.
بعد دیگر پاسخ گوی تماسها نبود. و فقط مبلغ اندکی از پول های واریزی را به شماره کارتم واریز کرد.
سوال من این هست که:
۲- آیا می تواند با کپی های کارت ملی و قولنامه که برابر با اصل کردم و بهش دادم باغ را تصرف یا بفروشد به شخص دیگری.
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با کپی مدارک اقدام به فروش بنماید ، مرتکب جرم فروش مال به غیر شده است.

در خصوص مبالغ نیز می توانید ابتدا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و در صورت استنکاف ،دادخواست استرداد وجه مطرح بنمایید.