آیا با تامین مخارج از جانب من؛ حقی به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #18820211

سلام خسته نباشین من یه ملکی رو ۱۵ ساله استفاده میکنم ( ملکی به صورت کارگاه ) که اینو من به باشگاه تبدیل کردم البته برا این باشگاه من خیلی خرج کردم باشگاه رو با هزینه های خودم بزرگتر کردم بازسازی کردم سالن جدید ساختم براش باز هم با هزینه خودم صاحب ملک یه هزار تومن کمکی نکرده برا این چیزا الان بعد ۱۵ سال قصد خرید ملک رو دارم ولی قیمتی میده که منو منصرف کنه یه قیمت فضایی میده میخواستم بدونم منی که ۱۵ ساله زحمت میکشم اینجا دنبال گاز و ... هم خودم رفتم گرفتم به نام خودمم خورد حق من چی میشه صاحب ملکی که اصلا به ملکش نه سر میزنه نه رسیدگی میکنه حق من چی میشه که دارم همینطوری کرایه میدم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف ملک شما قانونی بوده؟

آنچه که مسلم است هزینه کرد متصرف نمیتواند برای وی ایجاد حق نماید ، اما شما در سئوالتان مشخص نکرده اید که اساسا تصرف شما بر چه اساسی بوده و آیا قراردادی دارید یا خیر؟ اگر قرارداد دارید در چه قالبی تنظیم و امضاء شده؟ اگر این موضوعات ذکر شود امکان اظهارنظر دقیق تری وجود دارد .

سلام . اینکه شما مخارجی کردید و شخص مالک باید بده بسته به شرایط موجود در قرارداد دارد. او اجباری به فروش ملک به شما ندارد