میتونم از کسی که ملک رو فروخته شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #18816952

من در پرونده ملکی محکوم شدم بعد رفتم و از کسی گه گرفته بودم زمین رو شکایت کردم پولم پس گرفتم ولی نوشتیم که اگه روزی بتونه ملک رو برگردونه ملک رو بده به ما ماهم دوباره پول بدیم بهش حالا اون شخص نرفت دنبال ملک که برگردونه ولی ملک رو فروخت و اون شخصی که از این خرید رفت و پیگیر شد و صاحب ملک شد

نوشته بودیم و شاهد دارم که اگه برگردوند بده به ما ولی ننوشته بودیم که حق فروش نداره
آیا راهی هست که دوباره صاحب ملک بشیم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هیچ حقی نسبت به ملک یا زمین مذکور ندارید و ادعایی در این زمینه نمیتوانید داشته باشید .

با درود میتوانید الزام به ایفای تعهد قراردادی نمایید و از ایشان بخاطر نقض عهد خسارت مطالبه نمایید

درود
اگر قراردادی در این زمینه نگارش یافته و ایشان متعهد به تحویل زمین به شما شده اند، می توانید دادخواست الزام به تعهدات قراردادی به طرفیت ایشان در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با سلام
الزام مالک به فروش ملک در قانون جایگاهی ندارد و بر خلاف حق مالکیت اشخاص می باشد. پاسخ سوال شما منفی اعلام می گردد.

با سلام واحترام خیر نمی توانید و هر شخصی نسبت به ملک خود حق هرگونه تصرف و انتقالی را دارد و در مورد شما هم تعهد داده ولی عمل نکرده است و ضمانت اجرایی ندارد موفق و وپیروز باشید

درود بر شما، نمیتوان مالک را اجبار به فروش به یک شخص معین کرد یا حق فروش به دیگران را از مالک سلب نمود.