فحش‌ و ناسزا‌‌ چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۶ #18776030

سلام‌
فحش‌ ناموسی‌ و تهدید به‌ قتل‌‌ و دعوای‌ لفظی‌ در جلوی‌ منزل‌ شخص‌‌ و در برابر مامور‌ چه‌ حکمی‌ دارد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت اثبات جرم مجازات شلاق یا جزای نقدی تعیین خواهد شد.

با سلام و احترام
مجازات تعیین شده برای این گونه موارد شلاق و جزای نقدی میباشد
موفق باشید

با سلام
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»

برای این گونه موارد کیفری شلاق صادر می شود و جریمه نقدی

با سللم توهین پنحاه تا صد هزار تومان جریمه نقدی و یا تا ۷۴ ضربه شلاق تهدید نیز تا دوسال حبس خواهد داشت