آیا معامله پدر و فرزند صوری محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۸۹۱ #18768441

سلام آیا ملک قولنامه ای که پدر به فرزند به صورت قولنامه ای عادی فروخته و الان من اونو فروختم جز ماترک حساب میشه...الان من اون ملک و فروختم. ملکم کلا قولنامه ایه.. آیا دادگاه ماترک فقط رسیدگی میکنه و یا اینکه به جعل یا صوری بودنم رسیدگی میکنه... دوم اینکه آیا معامله پدر و فرزند صوری محسوب میشه با وجود اینکه پدر در قولنامه نوشته و اقرار به دریافت ثمن نموده؟؟ توضیح کامل بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز اگر وارث شکایتی داشته باشند وسند دارای تردید باشد دادگاه برسی می کند و با وجود شاهد و دریافت ثمن اگر معامله به قصد فرار از دین در زمان قطعی حکمی مبنی محکومیت ایشان به رد مالی نباشد دادگاه معامله را صوری تشخیص نداده و صحت معامله شما را با وجود سند عادی وجمیع جهات تایید می کند

باسلام
معامله شما با پدرتان صوری محسوب نمیشود چون قصد واقعی پدر شما فروش ملک بوده نه انتقال ان به شما به قصد ضرر زدن به بقیه مگر اینکه ثابت شود بیعی در کار نبوده و بیع جلوه داده شده باشد و اینکه داداگاه به جعلی بودن سند رسیدگی نمیکند مگر اینکه ادعای جعل شود پس با این اوصاف ملک مزبور جز ماترک محسوب نمیشود مگر در صورت اثبات جعلی بودن سند