چطور میتوانم به حکم دادگاه بعد از این مدت اعتراض کنم و حکم را اصلاح کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۲۰ #18737890

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده سال۹۲ با یک خانم مطلقه عقد کردم و بعد از دو ماه از هم جدا شدیم امسال برای حذف نام ایشان از شناسنامه به دادگاه مراجعه کردم. اما متوجه شدم قاضی با توجه به اینکه در فرم اظهارات هر دوی ما قید کردیم که رابطه جنسی نداشته ایم در حکم هیچ حرفی از این موضوع نزده است. و امکان حذف نام ایشان با توجه به حکم وجود ندارد.سوال بنده این است که الان چطور میتونم با توجه به اینکه همسر بنده حین ازدواج باکره نبوده و فرزند داشته است و در فرم اظهارات هم قید شده که رابطه جنسی نداشته ایم.
خواهشمندم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باازدواج مجدد ممکن می باشد.

سلام
در صورت ازدواج مجدد می توانید نام همسر قبلی را حذف نمایید

باسلام
در صورت ثبت ازدواج مجدد نام همسر قبلی از شناسنامه حذف خواهدشد.

درود در صورت ثبت ازدواج مجدد نام همسر قبلی از شناسنامه حذف می شود .

درود
نمی توانید مگر مجدد ازدواج کنید با شخص دیگری.

باسلام
در صورت ثبت ازدواج مجدد نام همسر قبلی از شناسنامه حذف میشه

با سلام و درود
این پرونده باید مفصل بررسی شود .گرچه امکان اصلاح کم است