با توجه به صدور حکم تمکین دیگه نفقه پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۷ #18730229

با عرض سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز . خانم بنده نزدیک پنج ماه بدون دلیل خونه رو ترک کرده و مهریشو اجرا گذاشته و ماشینم توقیف و کسر از حقوق گرفته که الان چهار ماه از حقوقم کسر میشود منم دادخواست تمکین داده بودم که حکم به محکومیت زوجه صادر شده الان تو بیست روز فرصت تجدید نظر هستیم میخواستم بدونم بعد ازسپری شدن فرصت بیست روز من باید خودم حکم به اجرای احکام بدم یا خود به خود به اجرای احکام میره ثانیا با توجه به شکایت خانوم بنده بابت نفقه با توجه به صدور حکم تمکین دیگه نفقه پرداخت نکنم؟ الان میتونم دادخواست ازدواج مجدد بدم یا بعد از اجرای احکام باید بدم؟ خیلی ممنون از راهنمایهاتون

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تا صورت جلسه اجرا در خصوص نشوز صادر نشده باید نفقه پرداخت کنید همچنین تا این مراحل سپری نشود نمی توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

شماباید تقاضای صدوراجراییه نمایید

سلام
همه ی مواردی که فرمودید بعد قطعی شدن حکم قابل پیگیری است .در خصوص نفقه با حکم عدم تمکین ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت .

سلام وقت بخیر
حکم قطعی که شد درخواست اجراییه کنید
و بعد ناشزه بودن زوجه ثابت شد دیگه مستحق نفقه نیست و بعد حکم به ازدواج مجدد از قاضی درخواست کنید

باسلام
پس از ۲۲روز از ابلاغ رای به همسر تان رای قطعی میشود میتوانید از طریق لایحه ای درخواست صدور اجرائیه و انتقال پرونده به اجرای احکام مدنی را خواستار شوید.در ضمن دادگاه حکم الزام به تمکین صادر کرده یعنی شما شرایط مناسب برای زندگی زناشویی فراهم کرده آید پس زمانی که همسر شما تمکین نکند ناشزه محسوب می‌شود ونفقه به او تعلق نگرفته و همچنین در صورت اثبات این مورد برای دادگاه و صدور گواهی نشوز میتوان دادخواست صدور حکم به ازدواج مجدد را تقدیم کرد.

باسلام و ادب
اگر نفقه معوق براتون منظور نشده دیگر نیاز به پرداخت نفقه نیست و بعد از قطعی شدن رای میتوانین درخواست حکم ازدواج مجدد مطالبه کنین

باید حکم قطعی شود تا نفقه ب ایشان تعلق نگیرد و بعد ان می توانید درخواست ازدواج مجدد بدهید.