آیا زوجه ای که تلاش برای تخریب زوج دارد مجرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #18715996

زوجه من با اینکه حدود یکسال هست که با من عقد کرده، اقدام به خودزنی می کنه و آبروی من و می بره، در آخرین اقدامش حدود دو ماه پیش این کارو باز تکرار کرد و من رو تهدید به قتل کرد و خلاف واقعیت رو برای خانواده اش شرح داده تا بتونه از من طلاق بگیره ، با وجود اینکه هم ایشون طلبه هست هم من ، اما ایشون از ثبات روحی برخوردار نیست و مدام به من اتهام ارتکاب جرائم رو نسبت می دهد و تهدید به مسائل غیر شرعی نظیر ارتباط با مردان می کند. اما با وجود تحمل این شرایط از جانب من و پرداخت کامل نفقه .ایشون متوجه اقدامشن نیست و دست پیش گرفته و از من شکایت کرده. و دو ماه هستش که خانوادش و خودش جواب منو نمی دهند. چه اقدامی باید کنم آیا کار ایشون جرم محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب محضر بزرگوار اولا در خصوص خودزنی هایی که همسر شما انجام می دهد باید عرض شود که صرف خود زنی آسیب رساندن به خود شخص �ی‌تواند عنوان مجرمانه ای داشته باشد در واقع اینکه شخصی به خود آسیب می رساند او را نمی توان دلیل لحاظ کرد در این مطلب که شما بتوانید در دادگاه علیه او شکایتی را مطرح کنید اما در خصوص مطالب ناروا و افتراء هایی که زده است شما می توانید به جرم همین مطلب شکایتی را مطرح کنید به توصیه برادر کوچکتان عمل کنید و اگر واقعا خواستار ادامه زندگی مشترک است این هر چه زودتر به مشاوره خانواده بسیار مجرب رجوع کنید چون با توجه به اموری که فرمودین زندگی شما در فراز و نشیب بسیاری وجود دارد که ادامه آن با این وضعیت اصلا به صلاح هیچ کدام از دو طرف نیست