امکان تقسیط بدهی وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۲ #18714123

سلام
ببخشید پدر من حدود ۲۰۰ میلیون بدهکار است و بایستی پارسال بدهی رو صاف میکرد و دست نویس دست طلبکار هست که بابت هر ماه دیرکرد ۳ میلیون هم باید بابت ضرر و زیان پرداخت کند. حالا طرف رفته شکایت کرده و یه ماه دیگه هم وقت دادگاه است.
حالا سوال من این است که در دادگاه میگن که باید یک جا ۲۰۰ تومن و ضرر و زیان این یک سال رو پرداخت کرد یا امکان تقسیط بدهی هست؟
و اگر قسط بندی کنن به چه صورت است و آیا اون ضرر زیان ماهانه همینجوری روش هر ماه اضافه میشه تا قسط ها تموم شه؟
یا از تاریخی که اولین قسط رو بدیم دیگه چون داریم خرد خرد میدیم ضرر و زیان ماهانه که ۳ میلیون نوشته شده کنسل میشه و سوال آخر اینکه معمولا اگر قسط بندی کنن چقدرش رو اولش باید داد و ماهانه چقد باید پرداخت کرد؟
پدر من بازنشسته ست و صرفا حقوق بازنشستگی داره ملک و زمینی هم به نامش نیست.
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از محکومیت و وصول اجراییه در مهلت ده روزه اقدام به طرح دعوای اعسار نمایید و حتما با وکیل مشورت نمایید تا دعوا بطور صحیح و کامل طرح شود

پس از صدور اجرائیه پدرتان بایستی درخواست اعسار بدهد

با سلام
بعد از صدور رای وقطعیت می توانید تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به مطرح نمایید از زمان تقسیط رقم کل به انضمام خسارت تا همان تاریخ ملاک قرار می گیرد وبعد از قسط بندی خسارتی تعلق نخواهد گرفت میزان پیش پرداخت واقساط نیز در فرض پذیرش با قاضی می باشد.

شما میباستی پس از محکومیت قطعی دادخواست اعسار دهید در صورت پذیرش دادگاه مبلغ بر حسب درامد شما اقساط میشود

پدرشما اول نقدا محکوم میشود .‌سپس تقاضای تقسیط راطرح ودادگاه بررسی میکند جهت قبول یا رد آن