رفع توقیف اموال به چه نحو است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #18683416

سلام.
شش هفت سال پیش همسرم و دوستش با فردی اشنا میشن، طرف بهشون گفته بود شرکت میخواد ثبت کنه ولی چند شرکت بنام یک فرد نمیزنن بخاطر همین به اینا گفته بود بیاید بنام شما ثبت کنم بعد از یه ماه که کارای ثبتیش اوکی بشه اونوقت میشه انتقال داد به نام خودم، به شمام بابت این کار ۳۰۰ هزار تومن میدم. همسرم و دوستشم میرن امضا میزنن و چند نفر دیگه ام بعداز اینا میرن امضا میزنن پول میگیرن به امید اینکه یکی دو ماه بعد انتقال بدن، طرف خیلی هم تاکید داشته که افراد مطمئن باشن پس فردا نگن شرکت برا خودمونه و انتقال ندن. هیچی خلاصه انتقال نمیده شرکتارو و هی به بهانه های مختلف عقب میندازه، تا اینکه برای همسرم و بقیه دوستاشون که تو این ماجرا بودن مالیاتای سنگین میاد. الان تقریبا بیشتر از دو سال هست که شکایت کردن و اداره مالیات رفتن و ... ولی اوضاع هی داره بدتر میشه، الان چنتا شرکت دیگه به اسم همسرم ثبت شده و هرکدوم مالیات چند میلیاردی اومده براش، بدون اینکه همسرم در جریان باشه همینجوری اضافه شده به اسمش
ما باید چیکار کنیم؟ خیلی اوضاع بد شده؟ همسرم توقیف اموال شده. زندگیمون به مشکل خورده، دستمون به جایی بند نیست، از دادگاه و اداره مالیاتم ناامید شدیم دیگه

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، قطعا توی این شرایط ، جعل امضا ذیل قراردادها و اسناد صورت گرفته ، اولا اگه سمتی دارید نسبت به توقف عملیات شرکت اقدام و ثانیا نسبت به طرح شکایت کیفری جعل و سوءاستفاده از اسناد مجعول و سایر عناوین مرتبط اقدام کنید

تنها کاری که می توانید کنید ابتدا عدم فعالیت شرکتهای ثبتی بنام همسر را به اداره مالیات اعلام نمایید و پس از آن علیه شخص پیشنهاد دهنده که در این خصوص سو نیت داشته می توانید شکایت کنید

با سلام
با توجه به توضیحات شما مالیات بر عملکرد یا ارزش افزوده نشان از فعالیت شرکت دارد همسر شما هم نسبت به سهامی که به اسمش هست میتواند تقاضای سهم سود نماید لیکن اگر همسر شما عضو هیئت مدیره بوده است کلیه مدیران شرکت در پرداخت مالیات متعلقه در دوره مدیریت شان مسئولیت تضامنی دارند . اما باتوجه به توضیحات ناقص شما ارائه راهکار متناسب مقدور نیست و باید نوع همکاری همسر شما با شرکتهای مزبور مشخص باشد که بعنوان شریک یا سهامدار بوده یا هیئت مدیره و اگر سهامدار است چقدر سهم دارد .ضمن انکه فقط برای مدیران شرکتها ممنوع الخروجی و توقیف اموال میزنند نه سهامداران مگر اینکه مثلا شرکت تضامنی یا نسبی باشد.البته میتوان در صورت توانایی و داشتن مدارک مثبته برای اثبات در مرجع قضایی ، پیگیری قضایی هم نمود که البته کار سختی است.

سلام
پس از ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها، به‌صورت روزانه اسامی شرکتها برای اداره امور مالیات ارسال می‌شود تا نسبت به مالیات شرکت تصمیم گیری شود.
نامه‌ی عدم فعالیت را به اداره امور مالیاتی تسلیم نمایید.