وراث چه کسانی هستند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #18668678

لطفا دقت کنید
قبلا ۳ بار سوال پرسیدم که کل منظورم و بخشی از اون منظورم این سوال هست ( وراث چه کسانی هستند؟ ) پدر من مرحوم شده نزدیکترین اقوام پدرم : ۲ پسر - ۱ همسر - ۱ دختر - پدر - مادر ناتنی - ۳ برادر تنی و ۳ برادر ناتنی ( آیا همه کسانی که نوشتم وراث حساب میشن یا بعضیاشون و اینکه شخصی خارج از کسانی که نوشتم وراث به حساب میاند ) { لطفا وراث رو بگید تا من متوجه شم و بدونم } با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
وراث کنونی عبارتند از ۲ پسر ۱ دختر ۱ همسر و پدر
بقیه جزو وراث طبقه دوم (بجز مادر ناتنی که ارث نخواهد برد) هستند ولی تا احدی از وراث طبقه اول باشد سهم الارثی شامل طبقات بعدی نخواهد شد.برادران تنی و برادران ناتنی اگر از پدر یکی باشند و از مادر جدا در صورت نبود وراث طبق اول مشمول سهم الارث میگردند لیکن با توجه به اینکه پدربزرگتان از وراث محسوب میشود بالتبع بعد از فوت پدربزرگ برادران تنی و ناتنی به شرحی که گذشت از سهم الارث پدرشان مشمول ارث خواهند شد.

با سلام
دوست گرامی : بنده چندین بار نیز عرض نمودم که بهتر است به جای ثبت نمودن نمرات منفی برای کارشناسان امر ، سوالتان را شفاف سازی نمایید و الان رسیدیم به اصل سوالی که هدف شما بوده است .
بله تمامی کسانی که اشاره نموده اید پسران و دختران و همسر و پدر ( پدربزرگ ) وراث پدر مرحوم شما میباشند
مادر ناتنی از پدر شما ارث نخواهد برد و برادران ناتنی نیز همچنین .
و برادرات تنی به دلیل اینکه پدر شما دراری وراث طبقه اول است ارث به طبقات بعدی تعلق نخواهد یافت .

همه اشخاصی که نوشته ایدتابع شرایطی،وارث محسوب میگردند

حال در اینجا سوال این است که:

آیا برادران ناتنی شما از خون پدر شما هستند یا از جانب مادر ناتنی.

در صورتی که از خون پدر شما باشند،وارث محسوب میگردند.

نوشته ها برای درک بهتر به صورت ساده بیان گردیده اند.
در صورتی که نیاز به توضیح بیشتری داشته باشید،میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.