نحوه اثبات اقامتگاه زوجه در دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۷ #18652

بنام خدا
..
با سلام و تشکر فراوان از پاسخ خوبتان به سوال قبلم که در این آدرس درج شده:
http://www.87132.ir/18422

پیرو این پاسخ، سوالم این است که همسرم از طریق چه دلایلی می تواند اثبات کند که طی این چندماهی که منزل مشترکمان را ترک کرده، در منزل پدرش در تهران ساکن بوده و در منزل خواهرش در مشهد ساکن نبوده است.

1) آیا با شهادت قابل اثبات است؟ مثلا اگر پدر و مادر یا برادر و زن برادرش و یا همسایه پدرش(که همگی ساکن تهرانتد) شهادت دهند که در این مدت همسرم در منزل پدرش بوده، این برای اثبات در دادگاه کافی است؟

2) آیا اگر خواهر و شوهرخواهرش که شاکن مشهدند و ابلاغیه ها به آدرس آنها ارسال شده، شهادت دهند که همسرم در منزل آنها ساکن نبوده و در منزل پدرش بوده برای اثبات کافی است؟

3) غیر از شهادت، همسرم چه راه های دیگری برای اثبات اقامت در منزل پدرش دارد؟ آیا استشهاد محلی می تواند نقشی داشته باشد؟

بی نهایت سپاسگزارم. لطفا شماره کارتی در سایت قرار دهید تا افرادی مثل بنده که خودشان مایلند جهت استفاده از خدمات رایگان سایت شما، مبلغی را جهت قدردانی واریز نمایند مطلع گردند. با آرزوی سعادت.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به شهادت این افراد استناد نمائید و همچنین حتما دادخواست الزام به تمکین نیز به طرفیت ایشان تنظیم نمائید. لذا شهادت برادر و خواهر ایشان در اثبات بسیار موثر است.