توی این جلسه عدم سازش من میتونم بگم جهیزیمو نداده نفقه نداده و خونه نگرفته؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #18632060

با سلام
یکسال هست که همسرم منو رها کرده فقط با کلک ازم برگه محضری گرفت که مهرمو بخشیدم حالا بعد از گذشت یکسال برام دادخواست عدم سازش فرستاده من برای گرفتن مهریه شکایت کردم که هنوز تعیین شعبه نشده و نفقه هم بهم نداده حتی یکساله خونه اجاره نکرده با اینکه شرایط مالی خوبی داره و یکبار که من شکایت کردم با قولنامه دروغی دادگاه فریب داد.سوال من اینه توی این جلسه عدم سازش من میتونم بگم جهیزیمو نداده نفقه نداده و خونه نگرفته؟ چه جوری باید ثابت گنم؟ اینم بگم اون وکیلش میاد توی دادگاه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاقی که ازجانب مرد می باشد باید تکلیف کلیه حق و حقوق زوجه مشخص شود

اگر منظورتان از دادخواست عدم سازش پرونده طلاق است ؛ در پرونده طلاق از سوی زوج، زوجه می تواند همه حقوق مالی خود را عنوان نموده و مطالبه نماید .

شما ادعا کنید ک نفقه پرداخت نکرده و ایشان باید پرداخت نفقه را ثابت کند در غیر اینصورت محکوم خواهد شد بله میتوانید هم نفقه معوقه و جاریه از ایشون مطالبه کنید همچنین در صورتیکه طلاق ب درخواست زوج باشد بدوا تکلیف حق و حقوق مالی زوجه باید روشن شود از قبیل مهریه نفقه اجرت المثل و قاعده تنصیف دارایی ک اگر در عقدنامه امضا شده باشد نصف اموال ایشان ک بعد از زمان عقد حاصل شده ب شما تعلق میگیرد

سلام
اگرطلاق ازطرف مردباشدبایدکلیه حقوق مالی زوجه رابپردازدمیتوانیداینمواردراعنوان کنید

درود
اگر مهریه خود را بذل کرده باشید دیگر امکان مطالبه آن وجود ندارد ولی سایر حقوق مالی خود را من جمله نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت و... را می توانید مطالبه نمایید و اثبات پرداخت آن ها بر عهده زوج است.

اگر در سند ازدواج نصف دارایی را امضا کرده اند در خصوص تنصیف دارایی و نفقه و اجرت المثل اظهار نمایید

بله شما میتوانید مطرح نمایید خودادگاه نیز تصمیم گیری خواهدشد