چطور باید خودرو را ازاد کنم دادخواست جداگانه بدهم یا باید صبر کنم تا جلسه دادگاه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۳ #18621383

باسلام همسرم بدون هیچ گونه ضرب و شتم با برادرش به منزل پدرش رفته و از طریق اداره ثبت اسناد حساب‌های بانکی من مسدود و مبلغ ۵۰ ملیون به حساب همسرم انتقال داده شده است وبا توجه به صدور اجرائیه بنده مجبور به خرید یک دستگاه خودروی پراید که جهت کسب و کار خریداری کردم و با وجود اینکه اجرائیه صادر شده بود بنده خودرو را بنامم خودم انتقال دادم وجهت ثبت نام در اسنپ دو روز بعد خودرو به پارکینگ انتقال داده شده، و ماه هست هیچ گونه درآمدی ندارم، و بنده اظهارنامه فرستادم و دادخواست عدم تمکین باتوجه به زمان بر بودن پرونده ومراحل داوری امروز دادخواست ثبت شده، وبا توجه به صحبت‌های مشاور دوباره قاضی به مشاوره می‌فرسته، من چطور باید خودرو را ازاد کنم دادخواست جداگانه بدهم یا باید صبر کنم تا جلسه دادگاه ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،چون توقیف از اداره ثبت انجام شده ،با مراجعه به اداره ثبت و اعتراض به توقیف با لایحه و مدارک اینو و استشهادیه تقاضای رفع توقیف نمایید

باسلام
به دلیل اینکه تنها وسیله امرار معاش شماست میتوانید درخواست رفع توقیف خودرو را از قاضی پرونده تقاضا نمایید.

بادرودوسلام چنانچه خودرو تنها وسیله امرارمعاش تلقی گردد رفع توقیف می گردد.

درود
می توانید به توقیف خودرو اعتراض کنید.

بنام خدا،اگر این خودرو تنها وسیله درآمدی شماست جزء مستثنیات دین بوده و رفع توقیف میشود.

با سلام در صورت اثبات رفع توقیف می شود

سلام .لایحه ای تحت عنوان اینکه ماشین تنها راه امرار معاش شما است و کار در اسنپ به دادگاه ارائه دهید در این صورت مستثنیات دین محسوب شده و فوری رفع توقیف میشود نگران نباشید.