چقدر طول میکشه قیم نامه صادر بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۱ #18611875

سلام، خواهر ناتنی من بیمار روانی هست، ایشون در زمان حیات پدرم ازدواج کردن و الان همسرشون فوت شدن. خانواده شوهرش این خانم رو کنار خونه مادرم پیاده کردن و رفتن.
مادرم دنبال کارهای قانونی و انتقال ایشون به آسایشگاه هست
یه برادر ناتنی بزرگتر دارم که میخوان قیم خواهرش بشه،سوالم اینه که چقدر طول میکشه قیم نامه صادر بشه؟
و اینکه این خانم اصلا غذا نمیخوره، اگر اتفاقی براشون بیوفته ما باید چکار کنیم که مشکلی برامون پیش نیاد؟
۱۵ روزه که مادرم داره ازش مراقبت میکنه که کارای قانونیش انجام بشه منتها این خانم لب به غذا نمیزنه
لطفا تمنا دارم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه مدت زمان قابل پیشبینی نیست

با سلام
زمان قابل پیش بینی میست

سلام زمان قابل پیشبینی نمیباشد

باسلام زمان آن قابل پیش بینی نمی باشد.

برای نصب قیم نمی‌توان زمان مشخصی تعیین نمود منتظر رای دادگاه باشید نزدیکان ایشان بر قیمومت ارجح هستند

با درود
زمان آن مشخص نمیباشد

با سلام ،زمان آن قابل پیش بینی نمی باشد