استفاده اتفاقی از نام دیگران در فضای مجازی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۶ #18609652

سلام، بنده یه پسرم و با یه اکانت تلگرام دیگه خودم رو جای یه دختر زدم و اسم وفامیل همینطور اتفاقی بردم. بعدش خانواده اونی که اسم بردن چون اونجا این فامیل زیاد بوده متوجه شدن. و شماره ام دارن. آیا میتونن کاری کنند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله اگر از نام و نام خانوادگی دیگری و با عکس شخص دیگر این کار انجام گیرد جرم است

درود بر شما، صرف استفاده از نام شخص جرم نیست، باید دید آیا با این اکانت و این نام، مرتکب جرمی شده اید یا خیر، در صورت مثبت بودن جواب، ایشان می‌توانند اقدام به طرح شکایت علیه شما نمایند.

سلام، امکان شکایت فراهم است اما صرف ساختن اکانت به نام دیگری بدون انجام اقدامات دیگر و جرمی جای نگرانی ندارد.

درود:باتوجه به اینکه از نام واکانت ایشان استفاده نموده اید میتوان شکایت کرد،ولی باید در دادگاه بتوانید اثبات کنید که جرمی از این بابت مرتکب نشده اید.

سلام
اگر شروع به جرم ننموده آید ایرادی ندارد

سلام ایشان میتواند اقدام به شکایت کند لذا به صرف اشتباه جرمی انجام نشده و چنانچه شکایت انجام شد مورد سوال اثبات نمایید موفق باشید

احتمال شکایت وجود دارد و باید عدم سوء نیت خود را ثابت نمایید .