اگه مرد بتونه موقع طلاق ثابت کنه زنش رابطه نامشروع داشته، حق و حقوق به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰ #18600040

خسته نباشید اگه مرد بتونه رابطه نامشروع زنش رو ثابت کنه موقع طلاق حکم زن چیه و حقوق زن مثل مهریه و نفقه و اینا از بین میره یا نه؟؟خکم زن توی دادگاه چی هست رو حتما بگید لطفا ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در هر صورت شما باید مهریه ایشان را بپردازید و ما در ارتباط با نفقه اگر بتوانید اثبات نماید که ایشان ناشزه بوده نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

سلاو احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.

مهریه حق زن است و تحت هیچ شرایطی این حق از بین نمی رود. با فرض فوق نفقه نیز باید پرداخت شود.

موفق و پیروز باشید.